MENUMENU
Polica e Sigurimit ne Udhetim

Ky sigurim mbulon humbjet e ndodhura që mund të lindin nga aksidente të ndryshme,ndërhyrjet mjeksore nga sëmundje akute, si dhe shpenzimet e riatdhesimit në rast sëmundje.

BLI ONLINE
Albsig Standart

Opsioni ideal për shëndetin tuaj. Pajisuni me Karten Standart në Albsig dhe çdo gjë do e keni të sigurtë në perditshmerine tuaj. Karta e Shendetit Albsig Standat bën të mundur marrjen e shërbimeve mjekësore

BLI ONLINE

PRODUKTET TONA

Paketa Albsig Superior
Postuar më 28/03/2018

Ju e dini që për mua, familja është shumë e rëndësishme dhe për ta siguruar kam zgjedhur ALBSIG! Kemi zgjedhur paketën e sigurimit të shëndetit “ALBSIG SUPERIOR” dhe përfitoj “Check Up” vjetër dhe përfitime në rast shtrimi në spital deri në vlerën 10,000 Euro, të gjithë në spitalet më të mira private. ALBSIG, pjesë e […]

Sigurimi I banesave/bizneseve
Postuar më 28/03/2018

Mbroni pronën tuaj nga rreziqet natyrore dhe jo vetëm. Dhe po aq e rëndësishme sa sigurimi i pasurisë tuaj, është dhe kompania që zgjidhni. ALBSIG, pjesë e Kastrati Group, është një garanci më shumë për sigurinë e pronës dhe pasurisë tuaj. Shërbimet e sigurimi të pasurisë nga ALBSIG përfshijnë, sigurimin e shtëpive, apartamenteve, dyqaneve, magazinave, […]

Të gjitha

Kontaktoni me Albsig

Ju mund te kontaktoni ne çdo kohe me zyrat tona ne numrin telefonik +355 (0) 42254764, ose plotesoni formen e meposhtme dhe nje pjesetar i stafit do ju kontaktoj per tju dhene me shume informacion rreth produkteve ose sherbimeve tona.